Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fostul sef al RATB Viorel Popescu, retinut intr-un nou dosar penal in care este acuzat de trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al RATB Viorel Popescu, retinut intr-un nou dosar penal in care este acuzat de trafic de influenta

Viorel Popescu, fostul director al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), a fost retinut intr-un nou dosar in care este acuzat ca, in decembrie 2011, ar fi primit 2. 500 de euro de la administratorii a doua firme, pentru a le facilita derularea unui contract ce viza vanzarea de catre regie a 232 de autovehicule casate, din parcul propriu. continuă pe Adevărul

Fostul director RATB Viorel Popescu, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au retinut, ieri seara, pentru 24 de ore, pe Viorel Popescu, fost director general al RATB, acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit 2. 500 euro de la doi afaceristi, ca sa intervina pe langa unii functionari din institutie, in legatura cu anumite contracte comerciale.

Fostul sef al RATB, retinut intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta

Fostul director RATB a fost retinut intr-un nou dosar in care este acuzat ca a primit 2. 500 de euro de la administratorii a doua firme, pentru a le facilita derularea unui contract ce viza vanzarea de catre regie a 232 de autovehicule casate, din parcul propriu, se arata intr-un comunicat DNA.

Fostul subprefect al judetului Vaslui si fostul sef al Agentiei Domeniilor Statului, condamnati la inchisoare cu executare pentru retrocedari ilegale de terenuri

Sergiu, Marian, fostul subprefect al judetului Vaslui a fost condamnat definitiv astazi de Curtea de Apel Iasi la patru ani de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu, fals si luare de mita, infractiuni ce au stat la baza unor retrocedari ilegale in judetul Vaslui. Fostul sef al Agentiei Domeniilor Statului Vaslui, Mihai Hudum a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, cu executare, iar fostul sef de la Cadastru la 2 ani cu suspendare.

Fost director RATB, retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta

Fostul director RATB Viorel Popescu fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit procurorilor,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )